info@queenmarydesigns.si

Alenka Tepina

 + 386 41 736 410

info@queenmarydesigns.si

  Splošni pogoji poslovanja

  Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine QueenMary Designs so sestavljeni v skladu z Obligacijskim zakonikom, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
  Splošni pogoji poslovanja urejajo delovanje spletne trgovine QueenMary Designs, pravice uporabnika ter poslovni odnos med kupcem in ponudnikom.

  Spletno trgovino QueenMary Designs upravlja Alenka Tepina, Viška cesta 49c, 1000 Ljubljana, davčna številka 92095216, vpisna številka dovoljenja opravljanja osebne dopolnilne dejavnosti 22569.

  Splošni pogoji poslovanja definirajo in določajo prodajne pogoje med ponudnico in kupci. Kupec je vsaka fizična ali pravna oseba, ki je opravila nakup v spletni trgovini QueenMary Designs.

  Naročanje v spletni trgovini poteka v slovenskem in angleščkem jeziku prek spleta 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupci lahko izbirajo izdelke, ki so na voljo v seznamu izdelkov.
  Spletna trgovina QueenMary Designs si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.queenmarydesigns.si brez predhodnega obvestila. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

  NAROČILO

  Izdelke lahko naročite preko dodajanja v košarico ali na elektronski naslov info@queenmarydesigns.si oz. po telefonu št. 041736410.
  Ko kupec odda naročilo, po elektronski pošti prejme potrditev naročenih artiklov in skupno ceno naročila. Z oddajo naročila se kupec oz. potrošnik strinja s plačilom.
  Izdelki so unikati, zato izdelava identičnega artikla ni mogoča.

  CENE

  Cene za blago so predstavljene kot prodajne cene in veljajo za nakup direktno prek spleta, telefona.
  Vse cene so navedene v evrih in veljajo ob potrditvi s strani ponudnika.
  Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec od ponudnice prejme potrditev naročila.

  PLAČILNI POGOJI

  Plačilo blaga je mogoče opraviti na enega od načinov:
  • z nakazilom na transakcijski račun št. SI 56 0203 8378 1025905, odprt pri Novi Ljubljanski banki d.d. ali plačilom s kredito kartico.

  DOBAVNI ROK

  Običajen dobavni rok za izdelke na zalogi je 3 delovne dni od prejema naročila in prejema kupnine na transakcijski račun ponudnice. Ponudnica se bo potrudila, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenem roku dobave.

  DOSTAVA in pogoji dostave

  Ponudnica se zaveže, da bo blago dostavila oz. opravila storitev dostave v dobavnem roku.
  Izdelek, ki je naveden kot »na zalogi« bo dostavljen najkasneje v treh delovnih dneh od dneva, ko ponudnica prejme plačilo kupnine. Vsekakor pa se bo ponudnica potrudila, da izdelek odpremi še isti ali naslednji dan po prejemu kupnine na transakcijski račun. Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, katerega bo navedel v naročilu. Poštnina v Sloveniji je brezplačna. Strošek dostave v tujino bo ponudnica obračunala po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
  Če kupec hkrati naroči več artiklov, za katere je dobavni rok različno dolg, bo ponudnica blago, ki je na zalogi odposlala takoj, drugo blago pa, ko bo na zalogi. 

  VRAČILO BLAGA

  Pri nakupu blaga preko spletne trgovine QueenMary Designs ima kupec pravico da v roku 14 dni po prejemu blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe oz. nakupa, ne da bi pri tem navedel razlog za svojo odločitev. Izdelek in embalaža morata biti nepoškodovana in v nespremenjeni količini, sicer se le ta ne more vrniti, razen če je blago poškodovano, uničeno, pokvarjeno ali se je količina blaga zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Če je kupec blago že prejel, mu je podjetje dolžno povrniti denar v roku 14 dni od prejema blaga. Strošek vročila blaga (poštnine) nosi kupec.
  Odstop od pogodbe kupec sporoči na elektronski naslov ponudnice: info@queenmarydesigns.si
  Kupec je ob prevzemu blaga dolžan blago preveriti in morebitne nepravilnosti ali poškodbe ali napake takoj sporočiti dostavljavcu ali prodajalcu, nato pa se dogovoriti bodisi za zamenjavo blaga ali vračilo kupnine.

  ZAMENJAVA

  Zamenjava izdelka je možna v kolikor sta izdelek in embalaža nepoškodovani v roku 14 dni od prejema blaga. Stroške menjave krije kupec. Če je izdelek narejen po naročilu kupca in prilagojen njegovim osebnim potrebam, se le ta ne more zamenjati.

   

  ZASEBNOST

  Piškotki

  Piškotek Opis Veljavnost Vrsta
  _ga Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, seji, oglaševalskih akcijah in za spremljanje uporabe spletnega mesta za analitično poročilo spletnega mesta. Piškotki shranjujejo podatke anonimno in dodelijo naključno ustvarjeno številko za prepoznavanje edinstvenih obiskovalcev. 2 years Analytics
  _gid Ta piškotek namesti Google Analytics. Piškotek se uporablja za shranjevanje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto in pomaga pri ustvarjanju analitičnega poročila o tem, kako deluje spletno mesto. Zbrani podatki, vključno s številom obiskovalcev, virom, od koder prihajajo, in strani so obstajali v anonimni obliki. 1 day Analytics
  _gat_gtag_UA_1*******_1 Google uporablja ta piškotek za razlikovanje uporabnikov. 1 minute Analytics
  AKCIJA!

  KUPON 10%

  Prijavite se na naše novičke in pošljemo vam kupon za 10% popusta
  ŽELIM KUPON ZA 10% POPUST
  Pohitite, količine kuponov so omejene!
  close-link