info@queenmarydesigns.si

Alenka Tepina

 + 386 41 736 410

info@queenmarydesigns.si

  Feng Shui zapestnice sreče

  FIltri

  Prikazanih 8 rezultatov

  Filter by

  8 products

  Feng Shui zapestnice sreče so talismani sreče. Izdelane so iz lesenih perl in kovanci sreče, ki se tradicionalno uporabljajo kot zaščita, privabljajo energijo bogatstva, blagostanja, denar, harmonijo, zdravje, ljubezen, pozitivno energijo, uspeh. Kitajski kovanci sreče ali usode so okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču. Narejeni so iz brona, medenine ali bakra. Okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem ko kvadrat predstavlja Zemljo ali Ying energijo, zato so postali zelo priljubljeni. Kitajski cesarji so jih uporabljali za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji in imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in so odporne proti slini in znoju.

  Pri izbiri barve Feng Shui zapestnice je zelo pomembno, da izberete pravo barvo, saj le-ta vpliva na vaše počutje, medosebne odnose in delovno produktivnost. Rdeča Feng Shui zapestnica sreče privlači denar in obilje ter je barva, ki spodbuja strast in spontanost. Zelena Feng Shui zapestnica sreče predstavlja spokoj, upanje in življenje. Rumena barva že od nekdaj pripada cesarjem. Povezujemo jo s soncem, je barva intelekta. Njena energija je prav tako zemeljska vendar nekoliko drugačne kvalitete. Rumena simbolizira tudi modrost, srečo in radost. Več o pomenu barv Feng Shui zapestnic sreče si preberite tukaj.

  Feng Shui zapestnice sreče so 100% ročno izdelane v Sloveniji.

  Feng Shui zapestnica sreče za priklic harmonije, obilja in uspeha narejena po naročilu potuje v Novo mesto. Si opazila kako se lepo kombinira z drugimi stili zapestnic? 🉐

  Posebej zate ali za darilo jo izdelam po prejetem sporočilu v Inbox po ceni 10€ + 📫
  ~~~~~•~~~~~•~~~~~
  #fengshui #fengshuiliving #fengshuiaddicts #fengshuibracelet #fortunebracelet #moneybracelet #luckybracelet #happinessbracelet #braceletfengshui
  ...

  48 2

  I made this beautiful red Feng Shui bracelet ❤️🥰
  What a beauty 😍🍀
  Say ‘yes’ if you agree ❤️
  ~•
  ~•
  ~•
  #fegshuibracelet #handmade #goodluckbracelets #rocnodelo #thursday #fengshui
  ...

  26 2
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče rumena
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – rumena

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Rumena barva že od nekdaj pripada cesarjem. Povezujemo jo s soncem, je barva intelekta. Njena energija je prav tako zemeljska vendar nekoliko drugačne kavlitete. Rumena simbolizira tudi modrost, srečo in radost. Prinaša čistost in zavedanje. Kadar se počutimo depresivne ali melanholične, si nadenimo kos rumenega oblačila, ki bo na nas delovalo kot sonce, ki prežene temne oblake. Rumena barva v Feng Shui-ju vključuje zlato in predstavlja moč. Daje občutek strpnosti, modrosti in potrpežljivosti. Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče - oranžna
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – oranžna

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Oranžna barva je optimistična in očarljiva, prinaša spontanost in pozitiven pogled na življenje. Oranžna je odlična barva za uporabo v težkih gospodarskih časih, saj nas ohranja motivirane in nam pomaga gledati na svetlo plat življenja. Ponuja nam čustveno moč v težkih časih. Pomaga nam pri razočaranjih in obupu ter pri okrevanju od žalovanja. Pomaga pri prilagoditvi novih idej, osvobaja omejitve duha in nam daje občutek da smo kar smo. Oranžna barva v Feng Shui-ju je ugodna, z značilnostmi sreče in moči.
   Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica rdeča
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – rdeča

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Rdeča barva privlači denar in obilje ter je barva, ki spodbuja strast in spontanost. Prav tako predstavlja veselje in prosperieteto. Je barva fizičnega gibanja in v nas prebudi fizično življensko silo. Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče zelena
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – zelena

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Zelena barva v  Feng Shui-ju predstavlja spokoj, upanje, življenje. Prisotna je povsod okoli nas, saj predstavlja mater naravo. Vzpodbuja ustvarjalnost, pospešuje rast in regeneracijo ter pomirja. Zelena pomeni dobro, zdravo zemljo Chi. Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče modra
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – modra

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Modra barva v Feng Shui-ju ima dvojni pomen. Po eni strani je povezana z lesom in ima tako pomen nove rasti in pomladi. Predstavlja zaupanje in varnost. Pomeni iskanje novega, neznanega. Uporabljamo jo lahko za ustvarjanje skrivnostnega ambienta. Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče vijola
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – vijola

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju.

   Vijolična barva je barva domišljije in duhovnosti. Spodbuja domišljijo in navdihuje visoke ideale. Je introspektivna barva, ki nam omogoča da stopimo v stik z našimi globljimi mislimi. Vijolična barva je sinonim za visoko plemstvo, je močna, bogata in srečna. Je enako ali še bolj ugodna kot rdeča.

   Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.
   10.00
   10.00
  • Sale
   Feng Shui zapestnica sreče črna
   10.00
   Hitri ogled

   Feng Shui zapestnica sreče – črna

   ,
   Feng Shui zapestnice so talismani sreče, ki so izdelane iz lesenih perl in kitajskega kovanca sreče, ki se uporablja za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje že od zgodnjih cesarskih vladavin. So okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču, okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem, ko kvadrat predstavlja zemljo ali Ying energijo. Lesene perle so izdelane iz bukovega lesa v Nemčiji, imajo certifikat FSC (odgovorno gospodarjenje z gozdovi) in odporne proti slini in znoju. Črna barva pripada elementu vode, zimi in severu ter varuje pred negativnimi. Črna je tudi barva globine. Zapestnica je ročno izdelana v Sloveniji.  
   10.00
   10.00
  • Mini kitajski kovanec sreče
   Hitri ogled

   Mini kitajski kovanec sreče

   ,
   Kitajski kovanci sreče, ki se tradicionalno uporabljajo kot zaščita, privabljajo energijo bogastva, blagostanja, denar, harmonijo, zdravje, ljubezen, pozitivno energijo, uspeh. Kitajski kovanci sreče ali usode so okrogli kovanci s kvadratno luknjo v središču. Narejeni so iz brona, medenine ali bakra. Okrogla oblika predstavlja nebo ali Yang energijo, medtem ko kvadrat predstavlja Zemljo ali Ying energijo. Kovanci sreče so kot amuleti postali zelo priljubljeni. Kitajski cesarji so jih uporabljali za krepitev financ, privabljanje sreče in blaginje. Nosite jih v denarnici, avtomobilu, odložite v žep ali na nočno omarico.
   12.00
  AKCIJA!

  KUPON 10%

  Prijavite se na naše novičke in pošljemo vam kupon za 10% popusta
  ŽELIM KUPON ZA 10% POPUST
  Pohitite, količine kuponov so omejene!
  close-link