info@queenmarydesigns.si

Alenka Tepina

 + 386 41 736 410

info@queenmarydesigns.si

  Darilni boni

  FIltri

  Showing the single result

  1 product

  Ste v skrbeh in pod stresom zaradi vsakoletnega obdarovanja ljubljene osebe? Naj vas potolažim! Ste eden izmed 56% ljudi, ki vsako leto doživljajo stres ravno zaradi kupovanja daril ob rojstnih dnevih, obletnicah  in drugih osebnih praznikih vaših najbližjih. Vsem preglavicam se lahko elegantno izognete z izbiro darilnega bona za katerega ni potrebno zapuščati udobja doma, poleg tega pa boste podarili darilo s katerim ne morete zgrešiti. Zakaj? Prejemnica darilnega bona le-tega vnovči do dogovorjenega zneska in si po lastni izbiri izbere kos edinstvenega in unikatnega nakita. Obdarovanka si lahko po vaši zaslugi izbira med modnimi zapestnicami, ogrlicami, talismani sreče, Feng shui zapestnicami sreče in darilnimi seti.

  Darilni bon QueenMary Designs je najbolj zaželjeno darilo za vse modne navdušenke in ljubiteljice unikatnega in ročno izdelanega nakita.

  • 10.00100.00
   Hitri ogled

   Darilni bon

   Ste v skrbeh in pod stresom zaradi vsakoletnega obdarovanja ljubljene osebe? Naj vas potolažim! Ste eden izmed 56% ljudi, ki vsako leto doživljajo stres ravno zaradi kupovanja daril ob rojstnih dnevih, obletnicah in drugih osebnih praznikih vaših najbližjih. Vsem preglavicam se lahko elegantno izognete z izbiro darilnega bona za katerega ni potrebno zapuščati udobja doma, poleg tega pa boste podarili darilo s katerim ne morete zgrešiti. Zakaj? Prejemnica darilnega bona le-tega vnovči do dogovorjenega zneska in si po lastni izbiri izbere kos edinstvenega in unikatnega nakita. Obdarovanka si lahko po vaši zaslugi izbira med modnimi zapestnicami, ogrlicami, talismani sreče, Feng shui zapestnicami sreče in darilnimi seti.

   Darilni bon QueenMary Designs je najbolj zaželjeno darilo za vse modne navdušenke in ljubiteljice unikatnega in ročno izdelanega nakita.

   10.00100.00
   10.00100.00
  AKCIJA!

  KUPON 10%

  Prijavite se na naše novičke in pošljemo vam kupon za 10% popusta
  ŽELIM KUPON ZA 10% POPUST
  Pohitite, količine kuponov so omejene!
  close-link